Update 45.


19 December,

Zo weer even tijd voor een blog. Afgelopen dagen waren een beetje hectisch. Oké waar zal ik beginnen.

Woensdag 12 December was het tijd om te gaan bloedprikken in Hoorn. Helaas duurde het wat langer dan normaal. Uiteindelijk was het zo ver, Nikki moest een vingerprikje om te kijken of haar bloed goed genoeg was voor de chemo die ze donderdag zou krijgen. Nikki is zo onwijs uit haar slof geschoten dat iedereen haar vast hebben moeten houden. En uiteindelijk is het gelukt, maar echt OVERAL zat bloed. Uiteindelijk bleek het bloed goed te zijn gelukkig, en haar nieren waren ook weer top! Alleen haar lever had het iets wat moeilijk, maar niet iets om ons zorgen over te maken.

Donderdag 13 December, Dit keer zou haar vader mee gaan naar het AMC voor de HD-MTX. Dit keer dus niet heel veel info. De ruggenprik is goed gegaan, en de chemo ook gelukkig.

48377321_1172542969578601_7637492505683951616_n

Nadat de chemo klaar was, moesten we wachten tot Nikki haar waardes weer goed genoeg waren om naar huis te mogen gaan, maar helaas dit bleek niet goed te zijn. Ik zelf kon zondag ochtend pas komen aangezien we met Liza naar de huisartsenpost moesten. Gelukkig niets ernstigs, maar wel een goed ontstoken oogje. 02:00 uur p as in bed. Die nacht het ziekenhuis zelf nog gebeld omdat ik toch wat dingen wou weten. En toen vertelde de verpleegkundige dat Nikki 38 graden was, en dat ze over een uurtje opnieuw zou kijken. Maar mocht dat doorzetten had Nikki een antibiotica kuur moeten hebben en dan ben je wel wat langer bezig. Uiteindelijk is dat GELUKKIG niet door gaan zetten. De volgende ochtend gelijk gevraagd hoe het met Nikki ging, en gevraagd of ze nog wat nodig had. Aangezien ze in het ziekenhuis niet heel veel lekker vind. En dat je erg weinig keuze hebt. Dus nog even snel langs de winkel voor we naar Nikki gaan. Koen was inmiddels al vertrokken dus was Nikki even alleen. Toen wij ( Jesse, Liza en ik ) aan kwamen was ze gelukkig erg vrolijk. Ze wou gelijk haar boek zien die ik heb gemaakt voor haar. Samen willen wij foto boeken maken over hoe alles gaat. Samen hebben wij nog samen een dictee gemaakt, die we van juf Lucinde hebben gekregen. 1 fout maar! SUPER dus. Half 4 kregen wij het verlossende antwoord. Nikki haar spiegel is goed, en we mogen naar huis! Echt heerlijk. Dat betekend dus ook dat ze morgen ( 20 December ) naar het kerstdiner op school kan gaan.

48377412_1172564669576431_7995784132124737536_o

Morgen zal er dus weer een blog(je) online komen, over haar kerstdiner op school.
De 24ste staat er weer bloedprikken op de planning, en als haar bloed goed genoeg is mag ze de 27ste (op mijn verjaardag) weer naar het AMC, voor haar 3é HD-MTX chemo kuur. 

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag